Skip to content
Claude boeken
Claude boeken

Claude

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Claude boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Claude al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Claude goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Claude denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE CLAUDE

Nederland is een nieuw muzikaal talent rijker met Claude! Met zijn debuutsingle ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’ brak hij in één klap door. Claude, die oorspronkelijk uit Congo komt, zong vooral in het Engels of Frans. Binnen vijf jaar (!) na aankomst in Nederland sprak hij de taal al vloeiend. Dit gaf hem het zelfvertrouwen om ook in het Nederlands te gaan zingen. Sinds de release van ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’ is hij één van de meest gewilde upcoming artiesten van het moment. Wil je Claude boeken? Neem dan snel contact met ons op.

CLAUDE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van CLAUDE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

CLAUDE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek CLAUDE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor CLAUDE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken