Skip to content
De Fik Erin boeken
De Fik Erin boeken

De Fik Erin

Tijdsduur optreden: 3 x 45 of 2 x 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

De Fik Erin boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over De Fik Erin al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of De Fik Erin goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast De Fik Erin denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DE FIK ERIN

Van je: Oh Oh Oh, Ja Ja Ja Ja, Wie Niet Waagt Die Niet Wint, Ow Mijn Lieve Eveline en ga zo maar ffkes door. De herkenbare tunes van De Fik Erin worden al 12,5 jaar met drift in je oor geflambeerd. Regelmatig afgewisseld met de meest bekende liedjes van alle tijden waardoor je werkelijk elke klank mee wil schreeuwen. Met ruim 500 optredens op zak, 2 albums, een 10 tal singles weet De Fik Erin van elke gelegenheid een licht-ontvlambaar feestje te maken. Deze Brabantse bende gaat door vuur en zorgt altijd voor een oververhit podium, eerder zijn ze er niet van af te branden! Tijdens een optreden van De Fik Erin worden verschillende medleys er met vuurgang doorheen gepompt. Hierbij zoeken de mannen naar de afwisseling van eigen feestnummers en covers van bekende meezingers uit welk bouwjaar dan ook. Met een hoge dosis “La La La” in het repertoire worden alle handen beslist de lucht in gevuurd en staat het feestvolk in vuur en vlam. Na een optreden van De Fik Erin moet de boel gegarandeerd geblust worden, dus zorg dat de tap rijkelijk stroomt!

DE FIK ERIN BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DE FIK ERIN? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DE FIK ERIN BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DE FIK ERIN bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DE FIK ERIN nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken