Skip to content
De Suskes Boeken
De Suskes Boeken

De Suskes

Tijdsduur optreden: 3 x 50 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

De Suskes boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over De Suskes al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of De Suskes goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast De Suskes denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DE SUSKES

Op 26 oktober 2009 besloten drie rasmuzikanten, Koos Keus, Sytse Haima en Sipke de Boer om de Suskes op te richten. In zijn (bijna) tienjarig bestaan werd de band 2 x door de vakjury van de Party Awards uitgeroepen tot “Beste feestband van Nederland” en scoorden zij met “Melken doe je zo” een landelijke hit. Daarna volgde de hit “Boeren aan de macht” dat tijdens (en na) de boerenprotesten uitgroeide tot een nationale protesthit. Daarnaast waren er de honderden optredens in feesttenten, kroegen en op buitenpodia. Overal waar deze band speelde zorgden ze voor een geweldige feest. Precies tien jaar na de oprichting, op 26 oktober 2019 vierden zij hun jubileum op grootste wijze. In een met meer dan 2000 mensen afgeladen Sporthal de Trije in Franeker lieten de Suskes zien waarom zij één van de beste feestbands van Nederland zijn. Tijdens 2021 is de band veranderd van samenstelling, Koos Keus besloot om een andere richting in te slaan en werd vervangen door drummer Wouter Bouma. In het voorjaar van 2022 kwamen de Suskes uit met een nieuwe single: “Donders, Machtig Mooi” Het lied is een echte hit. Veel airplay op de diverse radiozenders en live wordt het nummer enthousiast door het publiek mee gezongen. Wie de Suskes boekt is verzekerd van een topavond en topfeest.

DE SUSKES BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DE SUSKES? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DE SUSKES BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DE SUSKES bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DE SUSKES nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken