Skip to content
HATO boeken
HATO boeken

HATO

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

HATO boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over HATO al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of HATO goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast HATO denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE HATO

Z’n energie klapt uit de schaal van Richter en z’n vibe is smerig tot op de bodem; HATO is Tropical Turn Up tot je ondersteboven in de palmboom hangt. Hij draaide Mysteryland uit de kom, trok Amsterdam Open Air door de saus en bracht zoveel hitte naar Sziget Festival dat ze pleisters moesten plakken. HATO is de dierentemmer die jouw inner beast naar buiten lokt en dan vies op de staart trapt. Dus zet je shine in de olie en je bil in het vet want HATO komt je trakteren op niemand minder dan zichzelf.

HATO BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van HATO? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

HATO BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek HATO bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor HATO nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken