Skip to content
Karambam
Karambam

KaramBAM

Tijdsduur optreden: 3 X 50 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

KaramBAM? Hieronder hebben wij alle informatie over KaramBAM al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of KaramBAM goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast KaramBAM denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE KARAMBAM

KaramBAM is een mega energiek PowerTrio die van de grootste feesttenten tot en met de heetste bruiloften er altijd een uniek feest van weet te maken!! Geen voorgekauwde setlist, maar puur op gevoel én supersnelle improvisatie! Een oneindig repertoire met rappe interactie, das KaramBAM! Met KaramBAM! haalt u een band in huis met een onuitputtelijke repertoirelijst. Wat denkt u van Crease of The Blues Brothers? Of wilt u liever een foxtrot dansen? Normaal, Mooi Wark, Rammstein of toch liever Jan Smit of Frans Duijts? Nederpop wordt gespeeld maar wat te denken van wat lekkere rocknummers. Happy hardcore? Of liever wat latin nummers. Er kunnen tijdens de show speciaal voor de band ontworpen verzoekboekjes worden uitgedeeld. Er is onmiddellijk interactie met uw gasten. En ook hiervoor geldt: “niks is KaramBAM! te gek”

KARAMBAM PRIJS

Benieuwd naar de prijs van KARAMBAM? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK KARAMBAM BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek KARAMBAM bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor KARAMBAM nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken