Skip to content
Mark's Hazes Tribute boeken
Mark's Hazes Tribute boeken

Mark's Hazes Tribute

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Mark’s Hazes Tribute boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Mark’s Hazes Tribute al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Mark’s Hazes Tribute goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Mark’s Hazes Tribute denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE MARK'S HAZES TRIBUTE

Een warme sound, de bekende Hazes ‘snik’ en een groot Hazes fan: Mark! Laat je betoveren door de gelijkenis van zijn grote idool, zijn “Hazes” optreden staat garant voor kippenvel. Met Mark boek je de beste Hazes tribute van dit moment! Tijdens het optreden van Mark zullen de grootste hits voorbij komen. Bloed Zweet en Tranen, Zij Gelooft in Mij, De Vlieger, Zeg Maar Niets meer… een kleine greep uit het enorme Hazes repertoire!

MARK'S HAZES TRIBUTE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van MARK'S HAZES TRIBUTE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

MARK'S HAZES TRIBUTE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek MARK'S HAZES TRIBUTE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor MARK'S HAZES TRIBUTE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken