Skip to content
Mooi Wark boeken
Mooi Wark boeken

Mooi Wark

Tijdsduur optreden: 75minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Mooi Wark boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Mooi Wark al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Mooi Wark goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Mooi Wark denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE MOOI WARK

De vierkoppige band Mooi Wark bestaat sinds 1992. De band heeft verschillende leden gekend en bestaat nu uit gitarist William Bossong, gitarist en zangtalent Bert Koops, gitarist Arnold Kuik en drummer Dennis Hendriks. Het vierkoppige prachtteam heeft al vele jaren geweldige hits uitgebracht. Hun aller eerste grote hit was “In de blote kont” dat het lijflied werd van het Mega Piraten Festijn. Niet alleen dit nummer wordt een grote hit, maar de nummers “Idioot” en “Oh Yvon” worden luidkeels meegezongen in honderden feesttenten in het oosten van Nederland. Ze timmeren goed aan de weg en gaan meer optredens doen en al snel in staan ze in de voorprogramma’s van Golden Earring, Rowwen Hèze, De Dijk en Normaal. Niet veel later kregen zij door dit grote succes een platencontract aangeboden bij Telstar van Johnny Hoes. De optredens van de mannen worden zeer geliefd door het publiek en ze maken dan ook van ieder optreden een unieke show. Ze bestaan vooral uit improvisaties en interacties met het publiek, waardoor ook iedere show anders is, maar één ding is zeker: Met een optreden van Mooi Wark wordt het altijd een groot feest met denderende rock-’n-roll nummers!

MOOI WARK BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van MOOI WARK? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

MOOI WARK BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek MOOI WARK bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor MOOI WARK nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken