Skip to content
Paniekzaaiers-boeken
Paniekzaaiers-boeken

Paniekzaaiers

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Paniekzaaiers? Hieronder hebben wij alle informatie over Paniekzaaiers al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Paniekzaaiers goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Paniekzaaiers denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE PANIEKZAAIERS

Dit ervaren feestduo zorgt voor ongeremde paniek! Overal waar zij komen, planten zij energieke partypaniek. Het geheim achter dit paniekrecept? Eerst zaaien dan maaien, zo simpel is het! Vanaf seconde 1 weten Paniekzaaiers de aandacht te trekken. Vervolgens klappen ze er 60 minuten bovenop met de laatste hits, vetste beukers, lalala meezingers en de meest vunzige deuntjes. Denk jij dat de voeten, billen, heupen en andere onderdelen van het lichaam stil kunnen blijven staan tijdens deze act? Vergeet het maar! Met de gewilde paniekknop centraal op het podium, is geen één festival, tent, schuur of plein meer veilig. De knop staat roodgloeiend de gehele show. Door de verrassende showelementen op onverwachte momenten, ontstaat er totale paniek. “Don’t touch it!” Met meer dan 20 jaar maximale party ervaring als feest DJ’s en intensief feestspeurwerk, weten zij hoe ze iedere partij moeten bezaaien met paniek. Door de feest-chaos van Willem de Wijs te bundelen met de muzikale krachten van Feest DJ Bas, is er een unieke dj-act geplant: PANIEKZAAIERS!

PANIEKZAAIERS PRIJS

Benieuwd naar de prijs van PANIEKZAAIERS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK PANIEKZAAIERS BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek PANIEKZAAIERS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor PANIEKZAAIERS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken