Skip to content
Sophisticated Live boeken
Sophisticated Live boeken

Sophisticated Live

Tijdsduur optreden: 90 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Sophisticated Live boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Sophisticated Live al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Sophisticated Live goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Sophisticated Live denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE SOPHISTICATED LIVE

Sophisticated Live tilt je evenement naar het ultieme hoogtepunt. Wij zorgen voor de beste live-ervaring en brengen je met onze high-end show in zomerse, ‘saxy’ club- en festivalsferen. Verwacht ijzersterke mash-ups in een vlotte mix van nieuwe en oude hits. Ons professionele team wordt gevormd door DJ Nagilo en saxofonist Julian, die jarenlange ervaring hebben in de (internationale) clubscene en elk evenement naar een hoger niveau tillen. Ze worden bijgestaan ​​door de wereldberoemde percussionist Cherokee en MC Iceman. Samen creëert dit energieke viertal de unieke Sophisticated Live sound die bestaat uit funky & groovy (deep) house, techhouse, dance, electro en bigroom. Dit staat garant voor een euforische en internationale feestvibe in onze liveshow.

SOPHISTICATED LIVE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van SOPHISTICATED LIVE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

SOPHISTICATED LIVE BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek SOPHISTICATED LIVE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor SOPHISTICATED LIVE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken