Skip to content
Staal met Glazen boeken
Staal met Glazen boeken

Staal met Glazen

Tijdsduur optreden: 2 x 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Staal met Glazen boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Staal met Glazen al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Staal met Glazen goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Staal met Glazen denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE STAAL MET GLAZEN

Staal Met Glazen is al zo’n 20 jaar de oorzaak van menig uit de hand gelopen feestje. Met een overweldigende combinatie van een energieke live-act en aanstekelijke sound zorgt deze 9-koppige vriendengroep voor een avond om nooit te vergeten. Het podium barst van de energie en een overdosis aan enthousiasme. Met een tikkeltje gestoorde leadzanger die als een wervelwind over het podium raast, een pittige snarenclub, vier bewegelijke blazers, drum en bas gaat het publiek telkens weer met de voetjes van de vloer. Op verrassende en originele wijze brengt Staal Met Glazen covers vol Nederlandstalige pop, ska, folk en feestmuziek om lekker bij uit volle borst mee te zingen. De band voelt zich overal thuis. Kroegen, feesttenten, festivals, studentfeesten stonden al op het programma, maar ook radio-uitzendingen bij Omroep Brabant en 3FM.

STAAL MET GLAZEN BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van STAAL MET GLAZEN? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

STAAL MET GLAZEN BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek STAAL MET GLAZEN bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor STAAL MET GLAZEN nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken