Skip to content
Supergaande boeken
Supergaande boeken

Supergaande

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Supergaande boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Supergaande al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Supergaande goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Supergaande denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE SUPERGAANDE

Nesim El Ahmadi & Quentin ‘Qucee’ Correia zijn samen beter bekend als het YouTube, DJ en artiesten-duo ‘Supergaande’. Als Supergaande dropten Qucee en Nesim gezamenlijk de singles ‘MOB’, ‘Pardon Doe Normaal’ (die de gouden status bereikte), ‘Wat Nog Meer’ (ft. Keizer), ‘In Je Town’, ‘Kijken Mag’ (ft. Afro Bros) en ‘Duits’. Op het podium komen deze eigen tracks live aan bod, ingebouwd in een dj set vol party bangers van het moment.

SUPERGAANDE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van SUPERGAANDE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

SUPERGAANDE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek SUPERGAANDE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor SUPERGAANDE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken