Skip to content
Veul Gère boeken
Veul Gère boeken

Veul Gère

Tijdsduur optreden: 25 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Veul Gère boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Veul Gère al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Veul Gère goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Veul Gère denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE VEUL GÈRE

C.V. Veul Gère is een energieke carnavalsvereniging uit Tilburg. Deze bende van ellende treedt alweer wat jaren op in het carnavalscircuit. Ze hebben zelfs een keer de Kies je Kraker Award van Omroep Brabant in de wacht geslepen. Met opper Wim Bruggeman voorop in de strijd breken ze menig feesttent af en is geen enkele glas pils meer veilig. Ze hebben zelfs het legendarische poppodium 013 al drie keer weten uitverkopen, wat normaal voor weinig artiesten is weggelegd. Met hitsingles als De Gròzzie van mèn Buurvrouw (derin, deruit), Wa trèkte oan, Liever schuin erin dan recht d’r neffe, Speciaole Friekendèl en hun nieuwste hit Solo heeft C.V. Veul Gère zich als echte carnavalsband op de kaart gezet! Zin in een onvergetelijk carnavalsfeestje, vergeet dan niet om Veul Gère te boeken!

VEUL GÈRE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van VEUL GÈRE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

VEUL GÈRE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek VEUL GÈRE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor VEUL GÈRE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken