Skip to content
Persfoto Xander de Buisonjé
Persfoto Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Xander de Buisonjé? Hieronder hebben wij alle informatie over Xander de Buisonjé al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Xander de Buisonjé goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Xander de Buisonjé denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE XANDER DE BUISONJÉ

Xander de Buisonjé werd bekend als de frontman van Volumia! Hij schreef de populaire nummers waarmee Volumia! een groot succes werd: ‘Het is over’, ‘Afscheid’ en ‘Hou me vast’. De nummers behoren inmiddels tot de Nederlandstalige klassiekers. De band viel in 2002 uit elkaar. Hierna besloot Xander de Buisonjé verder te gaan als solo artiest. De zanger is een van de populairste artiesten van Nederland en wordt zeer regelmatig geboekt. Hij duikt in de studio en brengt diverse solo albums uit. Voor zijn laatste album ‘Xander in Concert’ kreeg hij een Gouden Plaat. Zijn single ‘De wereld redden’, die uitkwam in 2012, belandde in de top 10 van iTunes. In 2015 stond hij als soloartiest in de Heineken Music Hall. Reden genoeg om Xander de Buisonjé te boeken.

XANDER DE BUISONJÉ PRIJS

Benieuwd naar de prijs van XANDER DE BUISONJÉ? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK XANDER BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek hem bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor XANDER DE BUISONJÉ nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken