Skip to content
Yves Berendse boeken
Yves Berendse boeken

Yves Berendse

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Yves Berendse boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Yves Berendse al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Yves Berendse goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Yves Berendse denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE YVES BERENDSE

De getalenteerde Nederlandse zanger Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem. Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamcafé de Klikspaan. Diverse artiesten traden deze avond voor Yves op en het was die avond dat Yves zelf de microfoon pakte en als surprise voor zijn ouders een aantal nummers zong. Dit werd door de aanwezige gasten met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn stamcafé de microfoon ter hand nam. Een korte terugblik op 2016 leert dat het voor Yves Berendse een jaar vol ontwikkeling was. De pas 23-jarige zanger uit Zandvoort tekende een platencontract bij Dino Music en zijn single ‘Zin in Jou’ werd meteen een grote hit in het land en op de radio. Ook ontving de zanger dat jaar de Buma Talent Award voor Beste Nieuwkomer, wat hem een enorme drive gaf om door te groeien en hard te werken aan een nog beter repertoire en podiumpresentatie. Met de release van zijn eerste album ‘Het Einde van het Begin’ begin 2018 wist hij menigeen te verrassen. Het album werd gepresenteerd in een uitverkocht Tuschinski Theater in Amsterdam tijdens zijn eerste grote solo concert met eigen band. Zijn album ‘Het Einde van het Begin’ betekent vooral het begin van vele nieuwe dromen. Eind mei 2019 gaf Berendse zijn tweede concert, dit keer in een uitverkocht Caprera in Bloemendaal. Samen met zijn liveband zette Yves een prachtige show neer. Door zijn energieke manier van optreden, zijn swingende setlist (met o.a. ‘Ik leef niet meer voor jou’, ‘Laat me’, ‘Mag ik dan bij jou’ en natuurlijk zijn eigen hits zoals ‘Zin in jou’) en zijn grote gunfactor weet Yves van elk evenement een feest te maken.

YVES BERENDSE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van YVES BERENDSE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

YVES BERENDSE BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek YVES BERENDSE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor YVES BERENDSE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken