Skip to content
Gio
Gio

Gio

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Gio boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Gio al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Gio goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Gio denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE GIO

Gio (1986) is een Nederlandse R&B/Pop zanger van Surinaamse afkomst die al sinds 2005 actief is in de muziekindustrie als zanger en schrijver. In 2005 bracht hij zijn debuutalbum ‘F1rst’ uit met daarop de hits zoals ‘Magic’ en ‘Fantasy Girl’. Het succes leverde hem o.a. felbegeerde voorprogramma’s op voor internationale artiesten zoals Kanye West, Destiny’s Child, Mary J. Blidge, KC & Jojo, Ne-yo en meer. Na het succes van zijn debuutalbum heeft Gio veel nieuwe muziek uitgebracht en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Denk aan de platina single ‘Omlaag’, de gouden single ‘Salut’, de hitsingle ‘Betasten’ maar ook de tijdloze nummers ‘Ik Denk Aan Jou’ en ‘Je Hebt Me’. Daarnaast werkte hij meerdere malen samen met The Partysquad, Keizer (met o.a. de songs ‘Van Mij’, ‘Dieper’ en ‘Hoe ze Loopt’) en deed hij als artiest mee aan diverse theatershows van Ali B. Wil je meer informatie of Gio gelijk boeken? Goed om te horen, stuur ons gerust een mail! Vanaf 2019 werkt Gio samen met PM Label Group voor zijn muziek. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuw muzikaal Pop Album. Gio is een entertainer die bij elk optreden het publiek voor zich weet te winnen. Zowel op de festivals, clubs als poppodia!

GIO BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van GIO? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

GIO BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek GIO bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor GIO nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken