Skip to content
GgyUV_-c
GgyUV_-c

Lange Frans en Baas B

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Lange Frans en Baas B? Hieronder hebben wij alle informatie over Lange Frans en Baas B al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Lange Frans en Baas B goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Lange Frans en Baas B denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE LANGE FRANS & BAAS B

Lange Frans en Baas B ontstond uit een jongensdroom van twee buurjongens uit Diemen-Zuid. Met hun gezamenlijke passies rappen en muziek maken, wilden ze net zo groot worden als Brainpower en Extince. Uiteraard kun je het legendarische duo Lange Frans en Baas B via deze site boeken.In 2004 brachten Lange Frans en Baas B als duo enkele singles uit. De tweede single ‘Moppie’ was al een hit, maar de derde single ‘Zinloos’ werd een dikke nummer 1-hit. In 2005 scoorden de mannen weer een nummer 1-hit met het nummer ‘Het land van’. Vervolgens volgden de hits ‘Mee naar Diemen-Zuid’ en ’22 Baco’, maar ook diverse prijzen zoals een Edison, 3FM Awards en TMF Awards. In 2009 zetten Lange Frans en Baas B een punt achter hun gezamenlijke carrière. Aan de vriendschap kwam een einde. 10 jaar lang was er geen contact. Verzoeningspogingen van Bart liepen op niets uit. De liefde was over. Bart studeerde af en ging aan de slag als psycholoog. Frans ging verder als soloartiest. 10 jaar later hebben de heren elkaar weer gevonden. Als basis de diepgewortelde vriendschap en de liefde waar alles mee begon, de muziek. De flow tussen Lange Frans en Baas B is weer terug. De muzikale missie wordt hervat!

LANGE FRANS & BAAS B PRIJS

Benieuwd naar de prijs van LANGE FRANS & BAAS B? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK LANGE FRANS & BAAS B BIJ 995 ENTERTAINMENT

Als je LANGE FRANS & BAAS B bij 995 entertainment gaat boeken weet je een aantal dingen zeker. Je betaalt voor LANGE FRANS & BAAS B nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken