Skip to content
Mike-Kanders-2
Mike-Kanders-2

Mike Kanders

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Mike Kanders? Hieronder hebben wij alle informatie over Mike Kanders al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Mike Kanders goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Mike Kanders denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE MIKE KANDERS

Mike Kanders is 25 jaar jong en komt uit het Limburgse plaatsje Haelen. Zingen is voor Mike altijd een hobby geweest. Op jonge leeftijd stroomde het muziekbloed al door zijn aderen. Als grote fan van de Nederlandstalige muziek was het ook niet zo verwonderlijk dat Mike lokaal de microfoon pakte en al snel iedere kroeg op de kop wist te zetten. Het begon voor Mike allemaal in het jaar 2015. Django Wagner kwam in de plaatselijke kroeg een optreden geven en Mike mocht een paar nummers meezingen. Daarna is het voor Mike allemaal een beetje begonnen. 2016 was een geweldig jaar voor Mike. Zo heeft Mike zijn eerste single uitgebracht ‘Doe Mij Maar Een Dansje’ samen met Willie Oosterhuis en Maarten de Groot. Ook heeft bij opgetreden tijdens de Muziekreis in Turkije en heeft daar vele fans aan over gehouden. Daarnaast werd hij eerste bij ‘Buma NL’ met het demopanel en hij won ook nog de Koos Alberts award van provincie Limburg. Een nieuwe jonge generatie artiesten is opgestaan waarvan Mike Kanders een van de toonaangevende is. Wat u kunt verwachten bij een optreden van Mike is feest, beats en heel veel gezelligheid.

MIKE KANDERS PRIJS

Benieuwd naar de prijs van MIKE KANDERS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

MIKE KANDERS BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek MIKE KANDERS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor MIKE KANDERS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken