Skip to content
Het Pimpel Paradijs boeken
Het Pimpel Paradijs boeken

Het Pimpel Paradijs

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Het Pimpel Paradijs boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Het Pimpel Paradijs al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Het Pimpel Paradijs goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Het Pimpel Paradijs denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE HET PIMPEL PARADIJS

Back to the (Pimpel) Paradise. Als het woord ''pimpelen'' je iets zegt, dan behoor je tot de doelgroep en is dit hostingconcept wat voor jou! Oké, er zal vast niemand uit het jaar 1963 deze brochure lezen, maar toch, we gaan dus terug naar die goede oude tijd. Tijd om te swingen op de beste discohits uit de 70's en 80's, popklassiekers uit de 90's of een gouwe ouwe uit de 00's. Bij dit hostingconcept staan er dus niet bepaalde muziekgenres centraal, maar de jaartallen 70's, 80's, 90's en 00's. Check ook onze andere hostings in samenwerking met shotmerk K-Boom, zoals THIRSTY en ZUUUUP'N.

HET PIMPEL PARADIJS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van HET PIMPEL PARADIJS? Klik dan op de button “act aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

ZUUUUP'N BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek HET PIMPEL PARADIJS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor HET PIMPEL PARADIJS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook korte lijntjes met betrekking tot Silent Disco verhuur en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden onder één dak, ideaal toch?

Ook leuk om te boeken